Wederom is Angélique Mbundu geïnterviewd. Deze keer door Intermediair Magazine op 19 maart 2015. De titel van het stuk heet Fysieke netwerkclubs zijn alles behalve passé. Lees het hele artikel hier of open de PDF hier.


AYP is super trots om te melden dat onze eigen Angélique Mbundu de lijst heeft gehaald met de vijf invloedrijkste Afrikaanse ''jongeren'' in Nederland in het Afrikablog van de Volkskrant. Kiza Magendane, student politicologie en auteur van deze lijst, is gastblogger voor het Afrikablog. Hij heeft drie criteria afgewogen bij het opstellen van de lijst van invloedrijkste jonge Afrikanen in Nederland: de posities die zij bekleden, de capaciteiten waarover zij beschikken en handelingen die zij verrichten, het netwerk waarin zij verkeren. Bekijk de lijst hier.


Er is op op 22 juli 2014 j.l. over Africa on the Move 2014 en AYP'ers een stuk geschreven in de Volkskrant. Het stuk heeft als titel "Een oplaadkast voor thuis in Afrika" en Wim Bossema is de auteur. Het heeft in de rubriek "Mondialisering Economie" gestaan in de Volkskrant. Klik hier voor het volledige artikel.


AYP'er Angelique Mbundu stond op 9 oktober 2012 in het Financieel Dagblad namens het bedrijf waar zij voor werkt als marketeer "Afrika-divisie", Remco Ruimtebouw. Klik hier om het volledige artikel te lezen.


Bob Hensen schreef een leuk stuk over het African Young Professional Network in The African Bulletin. The African Bulletin is een gratis krant voor Afrikanen die in Nederland wonen. De schrijver van African Bulletin, Bob Hensen, is ook lid van AYP. Klik hier voor het volledig artikel.


Er is een fotoreportage gemaakt van Africa on the Move (23 juni 2012) door de Afrika-Redactie van Radio Nederland Wereldomroep.

Bekijk de fotoreportage hier in het Frans en hier in het Engels.


Er zijn verslagen gemaakt van de inhouse meeting bij de Tweede Kamer (van 4 april 2012) door de Afrika-Redactie van Radio Nederland Wereldomroep.

Lees het verslag in het Frans of het verslag in het Engels.


 

Er zijn verslagen gemaakt van het AYP Gala (26 november 2011) door de Afrika-Redactie van Radio Nederland Wereldomroep en d'Afrique.nl.

Lees hier voor het artikel van Radio Wereldomroep.

Lees hier voor het artikel van d'Afrique.nl.