Jaar 2012

Startbijeenkomst actieve en nieuwe leden
Zaterdag 18 Februari 2012, 08:00 - 17:00
Hits : 780
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

 

 Verslag startbijeenkomst 18 februari 2012

De eerste activiteit van AYP in 2012 is een feit. Op zaterdagmiddag 18 februari 2012 heeft de startbijeenkomst voor de commissies plaatsgevonden in Amsterdam bij Butterfly Works. Samen met ruim 25 AYP'ers hebben wij er samen een buitengewoon gezellige, inspirerende en leerzame middag van gemaakt. De inspirerende locatie van Butterfly Works heeft daarnaast bijgedragen aan de creativiteit. Tijdens de startbijeenkomst heeft het AYP bestuur de voorlopige activiteitenkalender voor het jaar 2012 aan haar leden gepresenteerd. Samen zullen zij de activiteiten in de verschillende commissies opstarten. Ben je benieuwd naar de volgende activiteit? Houd alle AYP media in de gaten (AYP website, Linkedin, Facebook en AYP forum)!

 

 

Verder hebben wij het genoegen gehad om mevrouw Ndo Ntoane van de Nederlandse Spoorwegen (NS) in ons midden te verwelkomen. Zij is bij de NS als Manager Diversity werkzaam. Op de startbijeenkomst heeft zij aan ons het NS – CAP mentorship gepresenteerd waaraan een aantal AYP leden zullen deelnemen. Wat is het NS – CAP mentorship? Creating Accellerating Performance is een Business Leadership Programma. Binnen dat programma is er één onderdeel mentorship waarbij de toekomstige leaders van de NS de kans krijgen om gedurende enkele maanden mentees te begeleiden in hun professionele ontwikkeling.

 

Dit mentorship is een win-win situatie voor zowel de mentor als de mentee: professionele ontwikkeling. Professionele ontwikkeling staat hoog in het vaandel binnen AYP en daarom zijn wij ook heel blij dat wij samen met de NS aan dit programma werken. Er zijn nog een paar plekken over. Meld je daarom snel aan via  info@aypnetwork.nl o.v.v NS-CAP mentorship!

 

Was je niet in de gelegenheid om aan de startbijeenkomst deel te nemen, maar wil je ook als vrijwilliger werken in één van de commissies van AYP? Meld je dan aan via  info@aypnetwork.nl . Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

 

Bekijk hier de foto's van de startbijeenkomst.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitnodiging startbijeenkomst actieve en nieuwe leden 

Over een kleine maand is het zover en vindt de startbijeenkomst voor actieve en nieuwe leden plaats. Met nog het spetterende AYP gala vers in het geheugen, kijken wij nu vooruit naar het nieuwe jaar. Er zijn nieuwe leden en bestaande leden die zich nu actief voor AYP willen gaan inzetten.

 

Vorig jaar zijn er tijdens de startbijeenkomst succesvolle commissies binnen AYP samengesteld zoals publicatiecommissie, activiteitencommissie, projectencommissie, sponsorcommissie, ledenwervingscommissie, studentencommissie en alumnicommissie.

 

Wij zijn altijd op zoek naar versterking. Mocht je interesse hebben of nieuwsgierig zijn naar wat actief lidmaatschap van AYP inhoudt, kom dan zaterdag 18 februari 2012 om 13h00 naar de AYP startbijeenkomst bij Butterfly Works in Amsterdam. De bijeenkomst duurt van 13h00 - 16h00 uur. We zien graag je aanmelding tegemoet via info@aypnetwork.nl.

 

Tot 18 februari!

 

Onderdelen van het programma:

 

AYP

Terugblik 2011

AYP in 2012

Commissies in werkgroepen

Afsluiting

Locatie Butterfly Works:

 

Ms. van Riemsdijkweg 57

 

1033 RC Amsterdam

 

Routebeschrijving met openbaar vervoer:

 

Vanaf Amsterdam Centraal Station: ·

 

1. Neem achter Amsterdam CS de veerpont naar NDSM-werf. 

2. Ga bij het verlaten van de pont direct rechtsaf en loop langs het water.

3. Neem de eerste straat links en vervolgens de eerste straat rechts. 

4. Loop rechtdoor totdat je aan de rechterkant de Butterfly Works studio ziet. 

 

By public transport from Amsterdam CS:

1. Take the ferry behind Amsterdam Central station to the NDSM wharf.

2. By deboarding turn directly right and walk along the waterside.

3. Take the first street on your left and turn the first street right.

4. Walk straight on until you see the red painted front of the Butterfly Works studio.

 

Vanuit Amsterdam Noord:

1. Neem bus 37 vanaf Buikslotermeerplein.

2. Stap uit bij halte Ataturk en loop rechts de Klaprozenweg op.

3. Loop rechtdoor en zie links de ms. van Riemsdijkweg.

5. Loop rechtdoor voorbij MTV Networks en neem bij de pont een flauwe bocht naar links en loop langs het water (zie het gebouw van Nieuw Dakota links).

6. Ga vervolgens de eerste straat links en de eerste straat rechts. Loop rechtdoor totdat je aan de rechterkant de Butterfly Works studio ziet.

 

Public transport from Amsterdam Noord:

1. Take bus 37 from Buikslotermeerplein.

2. Deboard at Ataturk and walk into the Klaprozenweg on the right side. 

3. Walk straight ahaed untill you see the MS. van Riemsdijkweg. 

4. Turn left and walk straight on, you will pass MTV Networks.

5. Take a slight turn to the left just before the ferry and walk along the waterside (pass the building of Nieuw Dakota on your left side).

6. Take the first street left, turn right and walk straight on until you see the red painted front of the Butterfly Works studio.

Locatie Butterfly Works - Amsterdam