Jaar 2012

AYP workshop Afrikadag 2012
Zaterdag 17 November 2012, 14:30 - 15:30
Hits : 801
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

 

Afrikadag is hét jaarlijkse evenement van de Evert Vermeer Stichting waarop Afrika een hele dag in de schijnwerpers staat. Er worden diverse workshops georganiseerd, er zijn stands met informatie over Afrika en volop de gelegenheid om kennis te maken met mensen die Afrika hoog in het vaandel hebben staan. Dit jaar vindt Afrikadag plaats op 17 november 2012 op diverse locaties in Amsterdam (Paradiso, De Balie, het Barleus en in de Melkweg).

 

AYP gaat dit jaar voor het eerst een workshop organiseren tijdens Afrikadag. Het thema van de workshop is (Net)werken aan een veranderend Afrika. Tijdens de workshop staan we stil bij wat terugkeer naar Afrika voor deze Afrikaanse young professionals betekent. Hoe zij hun rol zien bij het veranderende Afrika en wat nodig is om een netwerk in Afrika op te bouwen en werk te vinden. Wij gaan het gesprek aan met ervaringsdeskundigen om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden en valkuilen.

 

Wij hopen jullie in grote getallen te zien op onze workshop in het Barleus! Mis Afrikadag niet en geef jouw visie op de veranderingen in Afrika en hoe wij als young professionals hieraan een bijdrage kunnen leveren door het inzetten van ons netwerk.

 

Om Afrikadag te kunnen beleven en de AYP-workshop niet te missen, moet je je inschrijven op  http://www.afrikadag.nl/inschrijven. Om mee te doen aan de sessie Netwerken aan een veranderend Afrika, moet je "Barlaeus ronde 2" selecteren bij het inschrijven. De entreekosten bedragen 17,50 euro (10 euro voor studenten) en de gehele Afrikadag vindt plaats van 10:00 uur tot 17:00 uur.

 

Tijd AYP-workshop: 14:30 uur tot 15:30 uur

 

Sprekers: Inez Willeboordse (initiator WerkinAfrika), Angelique Mbundu (Remco Afrique), Francis Wilanga (Nederlandse ambassade in Kinshasa, DRC) en Ama van Dantzig (Co-Director van Dr. Monk in Accra, Ghana).

 

Voertaal: Nederlands

 

Meer informatie over Afrikadag 2012, kun je vinden op www.afrikadag.nl

Locatie Barlaeus Gymnasium - Amsterdam