Waar staat de afkorting 'AYP' voor?

De afkorting staat voor African Young Professional Network.

Ik ben niet van Afrikaanse afkomst, kan ik nog steeds lid worden?

Ja, African Young Professional Network is een netwerk voor studerende en werkende young professionals van de leeftijd van 20 tot 35 jaar van Afrikaanse afkomst in Nederland, maar ook voor sympathisanten van niet-Afrikaanse afkomst om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen. AYP is niet politiek of religieus georiënteerd.

Hoe word ik lid van AYP?

Lid worden kan via 'Join us' in het menu.

Ik wil een event van AYP bijwonen, hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan onder anderen via info@aypnetwork.nl of via de activiteitenkalender wanneer de registratie optie is opengesteld.

Wat voor soort activiteiten organiseert AYP?

AYP organiseert activiteiten in een informele sfeer, zoals netwerkborrels en barbecues. Maar ook zakelijke events zoals seminars, workshops, conferenties en in-house meetings bij bedrijven, zijn onderdeel van onze activiteiten.

Waar vinden de meeste evenementen en activiteiten van AYP plaats?

Deze vinden voornamelijk plaats in de Randstad, in steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van komende activiteiten?

Door regelmatig de website te bezoeken. Op de website kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief die elk kwartaal per e-mail wordt verstuurd. Volg ons ook via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Wat kan ik voor AYP doen?

Mocht jij actief lid willen worden, dan ben jij van harte welkom om één van onze commissies te komen versterken. Aanvullende informatie over de commissies vindt jij hier of stuur een e-mail naar info@aypnetwork.nl.

Wil jij op een andere manier betrokken zijn, dan zien wij jouw ideeën graag tegemoet via info@aypnetwork.nl.

Ik wil AYP financieel steunen, hoe doe ik dat?

AYP leden kunnen ons financieel ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage van € 25,- Maak het bedrag over op het rekeningnummer NL26 INGB 0005 4525 t.a.v. Stichting African Young Professional Network te Den Haag onder vermelding van jouw e-mailadres. Wil jij op een andere manier financiële ondersteuning bieden, mail dan jouw voorstel naar sponsoring@aypnetwork.nl.